gode Løsninger til fødevareindustrien

“Linco kan leve op til vores kunders forventninger, fordi vi har FK Smedie som buffer. Og ofte siger vi først ja til ordren, når vi har talt med Frands. Men han siger aldrig nej. Uanset om det drejer sig om et stort pladekabinet eller om større serier af små svejsedele, så arbejder han altid for at finde en løsning til os.

Det vigtigste ved samarbejdet er, at vi kender Frands og ved hvad han står for.”

Lars Helli, Teamleder, LINCO FOOD SYSTEMS
Link til Linco Denmark

 

 

Høj kvalitet og vigtige besparelser

“Samarbejdet med FK Smedie er utroligt professionelt. Selv med de store mængder de har leveret er leverancen gået glat, og når der er opstået nye behov undervejs, har FK Smedie været hurtige til at eftersende. Det har sikret, at sjakket har kunne fortsætte arbejdet og sparet Enemærke og Petersen for tid og penge.

Frands har også foreslået alternative standardløsninger hvilket har sikret yderligere besparelser.”

Nikolaj Jensen, Enemærke & Petersen
Link til Enemærke & Petersen


 

 

pålidelighed og kreativitet
i anlægsarbejdet

“Vi har et mangeårigt samarbejde og en god relation til FK Smedie. Aftaler holdes altid, leveringstider overholdes altid, og der er altid hjælp til at finde fornuftige løsninger på vores udfordringer.

Vores ordrer er alt inden for stålarbejde og anlægsarbejde, men det gælder altid at FK Smedie er kreative og løsningsorienterede samarbejdspartnere.”

Rasmus Birch Sørensen, DAN JORD
Link til DanJord

 

 

en leverandør
der tager ejerskab

Det betyder rigtig meget for vores forretning, at FK Smedie tager ejerskab. Uanset om jeg får fat i Frands eller Ole, så sker der ting, når jeg ringer.

Samarbejdet kører meget professionelt. Aftaler overholdes, kvaliteten er i orden, og vi har en dialog så vi sammen finder de rigtige løsninger for kunderne.

Tommy Plannthin, TP ArkCon
Link til TP ArkCon